Költségvetés

2019

2019-es költségeinket a Veolia Foundation Student Solidarity Awardján 3. helyezésünkért járó 6,000 euróból, az Open Society Foundations Education Support Programja újabb 13 630 dolláros támogatásából fedezzük. Ezekből az összegekből 4 napközis tábort és egy ottlavós tábort rendeztünk, valamint a nyár előtt 3 látogatást tartottunk. Az év végéig még 4 látogatást tervezünk. Februártól pedig részmunkaidőben két önkéntesünket is alkalmazni tudtuk.

2018

A 2018-as költségvetésünket az Open Society Foundations fedezte 15 000 dollárral. Ezt az összeget 3 napközis táborunkra, az ottalvós táborunkra legalább 9 évközi látogatásra, valamint különköző eszközökre költjük (például nyomtató, fényképezőgép és projektor).

A negyedik napközis táborunkat, a litkei tábort pedig két a Közép-Európai Egyetemre járó önkéntesünk szervezi meg a KEE Learn&Engage programja keretében, ami 1000 euróval fedezi a költségeket.

2017

2017-ben 4 tábort tartottunk és átlagosan legalább kétszer meglátogattuk minden helyszínünket. Az ehhez szükséges nagyjából 2,2 millió forintot Neketek köszönhetjük! Egy közzösségi finanszírozás kampány keretében 3,6 millió forintot gyűjtöttünk össze. Ezen az összegen felül pedig kölcsön nyomtatót, laptopokat, játékokat kaptunk. Valamint ingyen furvarozást, autóbérlést, kultúrális programokat. 2017-es támogatóink listáját itt találod.

2016

Összes pénzügyi bevételünket a Davis Peace Project amerikai ösztöndíj biztosította, melynek értéke (2016. július 31-i árfolyamon) 2.270.000 forint.

A 2016-os évben felhasznált összeg 1.913.905 forint, melyet három tábor szervezésére használtunk fel:

• A magyarbánhegyesi napközis tábor egyedi költségei: 292.975 forint
  • A litkei napközis tábor egyedi költségei: 280.208 forint