Támogass Minket!

Missziónk hazánk hátrányos helyzetű térségeiben élő tíz–tizennégy éves gyermekek felzárkózási esélyeinek javítása. Ennek érdekében nyári táborok keretei között olyan foglalkozásokat szervezünk és fejlesztünk, amelyek felkelthetik a táborozó gyermekek érdeklődését a legkülönbözőbb szakmai és tanulmányi területek iránt. Ezen kívül energiát fektetünk a gyermekek tanulmányainak további egyengetésébe mentori kapcsolatokon keresztül.

Ha egyetértesz a céljainkkal, lehetőségeidhez mérten kérlek támogass minket!

Egyszeri 5 000 forint felajánlásával egy gyermek teljes napi ellátását tudjuk fedezni az ottalvós táborban, 10 000 forinttal egy gyermek teljes ellátását és program-költségét biztosítod egy napközis táborban. 50 000 forinttal egy teljes hétvégi látogatást tudsz fedezni. Idén összesen öt tábort és tíz látogatást tervezünk táboronként átlagosan 24 gyermekkel. Ez összesen várhatóan 3 000 000 forintba fog kerülni. Pénzbeli adományokat a 16200223-10060043 számlaszámon fogadunk. Kérünk, a közleményben tüntesd fel az adomány szót!

Pénzadományokon kívül szívesen fogadunk egyéb felajánlásokat: nem romlandó nassolnivalót, irodaszereket, illetve ingyenes vagy kedvezményes részvételi lehetőségeket Budapesthez, Litkéhez, Magyarbánhegyeshez, Lácacsékéhez vagy Sajókazához közeli, a gyermekek számára érdekes és tanulságos programokon. Ez esetben kérünk írj a kapcsolat@tarisznyaalapitvany.hu címre.
További információkért böngészd a honlapunkat. Ha kérdésed van, írj a info@tarisznyaalapitvany.hu címre! Minden kérdésre szívesen válaszolunk.