Önkéntesség

Alapítványunk minden területre várja az önkéntes segítők jelentkezését. Programszervezés, Emberi Erőforrások, Kutatás, Adminisztráció, Kommunikáció, stb. Amennyiben szeretnél segíteni, de nem tudod miben pontosan, vagy több terület is érdekelne, írj nekünk az onkentes@tarisznyaalapitvany.hu címen! Várunk a csapatunkba!

Mit nyújtunk?

Önkéntesként sok új kihívással, nézőponttal, illetve új helyzettel találkozol, több különböző téren szerezhetsz tapasztalatokat, és ötleteiddel alakíthatod a folyamatosan fejlődő Tarisznya Táborokat. Ami biztos: a tanoda, a gyerekek az önkéntesek új barátokat és sok-sok szeretet jelentenek. Ezen kívül azt is fontosnak tartjuk, hogy minél több készséget adjunk át nem csak a gyerekeknek, de az önkénteseknek is. Attól függően, hogy melyik munkacsoportba jelentkezel, megtanulhatsz közösségi médiákat használni, honlapot szerkeszteni, fundraising praktikákat, pénzügyi tervezést sajátíthatsz el, találkozhatsz mind gyerek-, mind felnőtt képzési technikákkal és még sok minden mást

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha szeretnél a csapatunk része lenni, küldj egy rövid bemutatkozást, esetleg önéletrajzot és egy pár mondatos leírást arról, hogy miben segítenél szívesen az onkentes@tarisznyaalapitvany.hu címre.